Dag 25: Colar Divers, Sodwana Bay
Hallo Luitjes,
Ik hoor net dat er in Zuid Afrika sneeuw is gevallen. Ik neem aan dat jullie de skies meegenomen hebben ;) Hier nog een link van het bericht
Groetjes
Cornelia
Aloha, hier dan eindelijk een berichtje van ons. Tot nu toe hebben we bijna al jullie mooie belevenissen gevolgd en jeetje wat hebben jullie het leuk zeg! En leuk dat wij zo met jullie mee kunnen reizen, worden er alleen wel een beetje jaloers van. Wij zitten nog een paar daagjes in Spanje en dan gaan we weer terug naar het natte Nederland, bah bah bah... Maar wel met een duikbrevet, dat is dan wel weer een voordeel. Kan ik in het vervolg een beetje met Ron meepraten...;-) Eerlijk is eerlijk, dat duiken is wel erg gaaf en met een duikschool op de camping moest het er een keer van komen. Gisteren een dagje Barcelona gedaan met kids, is toch anders dan met z'n tweeën.... Anyway, wij genieten net als jullie ook en blijven de verhalen volgen. Hasta luego y beso!
wij hebben gister dune du pyla beklommen en vandaag het 1e dagje strand (in bikini) achter de rug. Heerlijk. Jullie hebben gister lekker geluierd en michelle weer gedoken. Genieten dus... En wat hebben jullie al veel dieren gezien. Maar hebben jullie al leeuwen gezien? Is het rijte big 5 al compleet? Ben benieuwd.
Dikke kus van ons, mama Eddy en Rick