Baarseninafrika.reismee.nl

Spanning in huize Baars...

Kwart over 1 s' nachts.... Normaal is rond deze tijd iedereen in diepe slaap! Maar niets is minder waar. Kiki zingt liedjes, leest boekjes en gaat iedere 5 minuten naar de wc. Vanaf zolder een boel gegiebel van Michelle en Lisa, die ook geen zin hebben om te slapen en klaar wakker zijn! Het gegiebel veranderd op dit moment in een schater lach van Lisa. De mannen in huis blijken nergens last van te hebben. Vigo ligt languit tussen z'n knuffels heerlijk te slapen en ook Ron volgt zijn voorbeeld. Het was dan ook een druk dagje; vigo trakteren op school, honden weg brengen naar de oppas adresjes, internationaal rijbewijs halen, toch nog wat geld omwisselen, op kantoor de zaakjes afronden en over dragen. Huis opruimen en extra schoonmaken, want zaterdag komen er mensen voor de tweede keer kijken, dus we hopen op positief nieuws! Vanavond in het klein alvast Vigo z'n verjaardag gevierd bij opa en oma en met tante Gisela, oom Joost en Sax! Ook de oudste meiden hebben het nog druk gehad. Lisa heeft dan uiteindelijk toch echt afscheid moeten nemen van haar vrienden en vriendinnen van groep 8! Michelle heeft tot 23.00 uur gewerkt! Maar het is toch gelukt, iedereen heeft alles gepakt en als het goed is niets vergeten! Het zou fijn zijn als er nog een paar uurtjes rust komt in huizen Baars, om morgen ochtend om zes uur naar Schiphol te vertrekken (bedankt Joost) en aan ons avontuur te gaan beginnen!

Reacties

Reacties

Esther

Hoi Ron, het emailadres van Marianne in Kaapstad waar je om vroeg, staat op de envelop. Voor de zekerheid nogmaals: marianne.vanderschuren@uct.ac.za
Goede reis & veel plezier!

Esther

Ik zie net in een ander bericht dat Vigo op dezelfde dag jarig is als Marianne! Zij viert het zaterdagavond en jullie zijn van harte welkom, mailde ze ;-)

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!